چگونه با اختلال دوقطبی کنار بیاییم


مهم نیست که چقدر احساس ضعف یا خارج از کنترل می کنید، مهم است که به خاطر داشته باشید که در مورد اختلال دوقطبی ناتوان نیستید. فراتر از درمانی که از پزشک یا درمانگر خود دریافت می کنید، کارهای زیادی وجود دارد که می توانید برای خود انجام دهید تا علائم خود را کاهش داده و در مسیر خود بمانید.


زندگی خوب با اختلال دوقطبی نیاز به تنظیمات خاصی دارد. مانند بیماران دیابتی که انسولین مصرف می کنند یا الکلی های در حال بهبودی که از نوشیدن اجتناب می کنند، اگر اختلال دوقطبی دارید، مهم است که انتخاب های سالمی برای خود داشته باشید. انجام این انتخاب های سالم به شما کمک می کند تا علائم خود را تحت کنترل داشته باشید، دوره های خلقی را به حداقل برسانید و کنترل زندگی خود را در دست بگیرید.


مدیریت اختلال دوقطبی با درمان مناسب از جمله دارو و درمان شروع می شود. اما کارهای بسیار بیشتری وجود دارد که می توانید برای کمک به خودتان به صورت روزانه انجام دهید. این نکات می تواند به شما کمک کند تا بر روند بیماری خود تأثیر بگذارید و به شما این امکان را می دهد که کنترل بیشتری بر علائم خود داشته باشید، مدت طولانی تری خوب بمانید و به سرعت از هر دوره خلق و خوی یا عود مجدد خلاص شوید.



زندگی با اختلال دوقطبی نکته 1: در درمان خود مشارکت کنید


شرکت کننده کامل و فعال در درمان خود باشید. درباره اختلال دوقطبی همه چیز را که می توانید بیاموزید . در مورد بیماری متخصص شوید. علائم را مطالعه کنید تا بتوانید آنها را در خود بشناسید و در مورد همه گزینه های درمانی موجود تحقیق کنید. هرچه اطلاعات بیشتری داشته باشید، آمادگی بیشتری برای مقابله با علائم و انتخاب خوب برای خود خواهید داشت.


با استفاده از آنچه در مورد اختلال دوقطبی آموخته اید، با پزشک یا درمانگر خود در فرآیند برنامه ریزی درمان همکاری کنید. از بیان نظرات یا سوالات خود نترسید. سودمندترین روابط بین بیمار و ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی به صورت مشارکتی کار می کند. ممکن است برای شما مفید باشد که یک قرارداد درمانی تنظیم کنید که اهدافی را که شما و ارائه دهنده تان روی آن توافق کرده اید مشخص کند.


درمان خود را با موارد زیر بهبود بخشید:


صبور بودن انتظار درمان فوری و کامل را نداشته باشید. در روند درمان صبور باشید. پیدا کردن برنامه مناسب که برای شما کار می کند ممکن است زمان ببرد.


ارتباط با ارائه دهنده درمان شما برنامه درمانی شما با گذشت زمان تغییر خواهد کرد، بنابراین با پزشک یا درمانگر خود در تماس باشید. اگر وضعیت یا نیاز به تغییر دارید با ارائه دهنده خود صحبت کنید و در مورد علائم و عوارض جانبی دارویی خود صادق باشید.


داروهای خود را طبق دستور مصرف کنید. اگر دارو مصرف می کنید ، تمام دستورالعمل ها را دنبال کنید و آن را صادقانه مصرف کنید. بدون مشورت با پزشک خود، دوز مصرفی خود را نادیده نگیرید یا تغییر ندهید.


گرفتن درمان در حالی که دارو ممکن است بتواند برخی از علائم اختلال دوقطبی را مدیریت کند، درمان به شما مهارت هایی را می آموزد که می توانید در همه زمینه های زندگی خود از آنها استفاده کنید. درمان می تواند به شما کمک کند تا یاد بگیرید چگونه با اختلال خود کنار بیایید، با مشکلات کنار بیایید، خلق و خوی خود را تنظیم کنید، طرز فکر خود را تغییر دهید و روابط خود را بهبود بخشید.




با یک درمانگر مجاز صحبت کنید


BetterHelp یک سرویس درمانی آنلاین است که شما را با درمانگران مجاز و معتبری که می توانند به افسردگی، اضطراب، روابط و موارد دیگر کمک کنند، مطابقت می دهد. ارزیابی را انجام دهید و در کمتر از 48 ساعت با یک درمانگر هماهنگ شوید.




نکته 2: علائم و حالات خود را کنترل کنید


برای اینکه خوب بمانید، مهم است که از نزدیک با احساس خود هماهنگ باشید. هنگامی که علائم آشکار شیدایی یا افسردگی ظاهر می شوند، اغلب برای رهگیری نوسانات روحی دیر شده است، بنابراین مراقب تغییرات ظریف در خلق و خو، الگوهای خواب، سطح انرژی و افکار خود باشید. اگر مشکل را زود تشخیص دهید و سریع عمل کنید، ممکن است بتوانید از تبدیل شدن یک تغییر خلق و خوی جزئی به یک دوره کامل شیدایی یا افسردگی جلوگیری کنید .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *